Ochrana súkromia

Ochrana osobných údajov

 

  1. Osobné údaje sú spracúvané v súlade so zákonom č. 122/2013 Z. z. o ochrane osobných údajov v znení neskorších predpisov.

  2. Prevádzkovateľ neposkytuje osobné údaje kupujúceho tretej osobe, okrem prepravnej spoločnosti ktorá zabezpečuje doručenie tovaru alebo služieb, alebo štátnym orgánom v prípade kontroly v takom prípade sú tieto subjekty tretími stranami.

  3. Prevádzkovateľ od kupujúceho získava nasledovné osobné údaje: titul, meno, priezvisko, adresa, adresa na doručenie, telefónne číslo, e-mailová adresa.

  4. Vami poskytnuté osobné údaje sú spracúvané za účelom korektného vybavenia Vašej objednávky.

  5. Prevádzkovateľ je povinný zabezpečiť osobné údaje pred ich sprístupnením neoprávneným osobám, ktoré ma spracované v bezpečnostných opatreniach.

  6. Dotknutá osoba má práva vymedzené v zmysle ust. § 28 a nasl. Zákona č. 122/2013 Z.z. o ochrane osobných údajov v znení platných noviel.

  7. Kupujúci súhlasí s poskytnutím e-mailovej adresy spoločnosti Heureka shoping s.r.o. za účelom anonymného hodnotenia e-shopu pre Heureka.sk / Pricemania.sk, pričom do 15 dní od doručenia tovaru bude zaslaný prevádzkovateľom automatický mail pre hodnotenie e-shopu.

  8.   Ak kupujúci súhlasil so spracúvaním osobných údajov pri registrácii v e-shope na marketingové účely súhlasil so zasielaním predovšetkým e-mailových správ na kontaktnú e-mailovú adresu, telefonickým kontaktovaním alebo zasielaním adresnej pošty na kontaktnú adresu.

  9. Osobné údaje pre marketingové účely v rozsahu meno a priezvisko, telefónne číslo, adresa a e-mailová adresu sú poskytnuté na dobu piatich rokov.

  10. Svoj súhlas môže kupujúci kedykoľvek písomne odvolať zaslaním Odvolania so spracúvaním osobných údajov, pričom tieto okamžite blokujeme alebo likvidujeme. A z našej strany Vami poskytnuté osobné údaje už nebudeme používať na marketingové účely.   

 

Čo sú súbory cookie?

Webové lokality pomocou súborov cookie poskytujú používateľom možnosť osobného prispôsobenia a zhromažďujú v nich informácie o používaní webovej lokality. Mnohé webové lokality používajú súbory cookie na ukladanie informácií, vďaka ktorým je konzistentné používanie jednotlivých častí lokality, napríklad nákupného košíka alebo prispôsobených stránok. Súbory cookie môžu skvalitniť používanie dôveryhodných webových lokalít tým, že webová lokalita uloží preferencie používateľa, alebo sa pri opakovanej návšteve vynechá prihlásenie. Niektoré súbory cookie, napríklad súbory cookie reklamných nadpisov, však môžu sledovať, ktoré lokality používateľ navštevuje, a tým ohroziť ochranu osobných údajov.

 

Beží na OpenCart • Slovenský preklad z OpenCart.sk
Ivan Jambrich - IRON LEGION © 2017